Gå til sidens hovedinnhold

Oslo Wushuklubb flytter fra Sinsen

Oslo Wushuklubb som i år har holdt til på Sinsen og Bygdøhus har hatt et nesten ubegripelig år i 2008. Nå flytter de fra Sinsen.

- Fra neste år av har vi valgt å flytte permanent til Bygdøhus grunnet deres flotte fasiliteter og omgivelser, men vi ønsker å takke Sinsen skole for et flott samarbeid som har brakt oss dit vi er i dag, sier Kim Gibson i Oslo Wushuklubb til Østkantavisa.

Klubben har gjort det enormt bra i den ukjente sporten i 2008. I løpet av året har det blitt 10 gull, 10 sølv og 4 bronse.
- Av disse har vi tatt 2 gull og 4 sølv i internasjonale stevner, samt vært representert for Norge i World TreX-Games i Korea (13. plass) som hadde tidene høyeste nivå og i tillegg fikk to av våre utøvere/instruktører en åttende og femteplass under Wushu EM i Polen hvor vi bare var 0.02 poeng fra bronsen, opplyser Gibson.

Da klubben ble stiftet i 2007 var målet å tilby trening i kinesisk kampkunst etter internasjonal og kinesisk standard.

- Det viktigste for oss var å skape et godt treningsmiljø hvor alle kunne trives. Vi hadde aldri i livet drømt om at 2008 skulle gjøre oss til en av Norges mest suksessrike kampsportklubber uansett stilart, både nasjonalt og internasjonalt, sier Kim Gibson.

Skal fortsette den gode trenden

Kim Gibson sier til Østkantavisa at de skal jobbe knallhardt også i år.

- Vi skal jobbe hardt fremover for å opprette holde vår posisjon som en av Norges ledende klubber, og ikke minst for å fortsette å ha det unikt gode treningsmiljøet vi har klart å skape, sier han.

Han tror hemmeligheten bak de fantastiske resultatene ligger i det sosiale samholdet i klubben.

Til Shanghai

Neste år skal Kim Gibson tilbringe som proff i Shanghai.

- For at klubben skal utvikle seg videre og skal få fornyet kompetanse i fremtiden har jeg nå flyttet til Shanghai hvor jeg skal leve livet som Wushu-proff i et halvt år med et av verdens beste profflag.

Målet er å kvalifisere seg til VM i Canada, samt skaffe seg enda mer kompetanse og erfaring til Oslo Wushuklubbs medelmmer.
I februar er det Wushu Norgescup i Bergen, før det i mai arrangeres et internasjonalt Wushu-stevne i Oslo for første gang, "Norway Wushu Open".

- Målet er selvfølgelig å gjøre gode resultater i disse stevnene, spesielt i Norgescupen, avslutter Kim Gibson.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis