*Nettavisen* Sport.

Østberg holder 4.-plassen

Foto: Afp

Villa Carlos Paz (NTB): Mads Østberg ligger på fjerdeplass foran siste dag i Rally Argentina.

29.04.12 11:48

Østberg er 3.06,1 minutter bak Sebastien Loeb, som har en ledelse på 7,2 sekunder til finske Mikko Hirvonen i sammendraget. Dani Sordo er nummer tre.

- Tanken var å prøve å kjøre inn tid på de tre beste, men med 56 sekunder opp til Sordo midt på dagen var det eneste fornuftige å passe på fjerdeplassen. Men det er langt igjen, sa Østberg.

Petter Solberg forsvant ut av tetkampen med brukket styrestag fredag, men bilen ser nå ut til å være i orden. Han hadde beste tid på tre strake fartsprøver lørdag. På grunn av fredagens uhell er han likevel langt ned på listen, og Solberg ligger på niendeplass, drøyt 14 minutter bak Loeb.

- Denne ettermiddagen var perfekt. Prøvene var fantastiske, og Fiestaen var så rask. Jeg skulle gjerne hatt flere kilometer til å jage førerne foran meg, men det er bare en dag igjen. Jeg skal gjøre mitt beste, sa Solberg.

Anders Mikkelsen er nummer sju, men han ligger på tredjeplass i S2000-klassen, som ledes av tsjekkeren Martin Prokop. Mikkelsen er et drøyt minutt bak Prokop. Nordmannen er regjerende IRC-mester og kjører sitt andre VM-rally for sesongen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.