500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Østenstad fristilt av Rangers

Egil Østenstad er nærmere en retur i Viking-trøya enn noen gang tidligere. I løpet av dagen signerer spissen under på sluttpakken med skotske Rangers.

Ifølge Stavanger Aftenblad kan han nå signere for Viking innen overgangsvinduet stenger 31. mars.

Egil Østenstad fikk forrige uke beskjed om at han ikke var i Rangers' fremtidsplaner, og Viking har i nesten ett år forsøkt å få spissen tilbake til Stavanger.

Lange forhandlinger
Den tidligere Southamton, Blackburn og Manchester City (lån)-spilleren har forhandlet med Rangers om en sluttpakke de siste dagene.

Han har nå endelig kommet til enighet om summen han får for å forlate den skotske Premier League klubben nesten tre måneder før tiden.

Gir fra seg penger
Østenstad skal ha gått med på å gi fra seg en del penger etter å ha avsluttet kontrakten med Rangers tre måneder før tiden.

Østenstad har hatt hjelp av en skatteekspert for å få ordnet opp detaljene omkring sluttpakken og kontrakten, skriver Stavanger Aftenblad.

Viking neste?
Viking-direktør Bjarne Berntsen sa senest mandag denne uken til TV 2 Nettavisen at blåtrøyene er i fortløpende kontakt med Østenstad med tanke på en overgang.

- Vi har aldri lagt skjul på at Egil Østenstad er en spiller vi vil ha i stallen, sier Bjarne Berntsen.

Alternativer
Viking har likevel jaktet alternativer til Egil Østenstad. Torvastad-gutten er ikke helt sikker på om han er motivert nok til spill i Tippeligaen igjen.

- Jeg er møkk lei fotball og trenger ferie. I tillegg må akillesen få hvile dersom jeg skal bli skadefri. Det tar minst en måned, har Østenstad tidligere sagt.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot