Østenstad hånes i Skottland

Foto: (SCANPIX)

Egil Østenstad betegnes som en av de største floppene i Rangers på lang tid. Helt siden Ståle Stensaas var der.

18.03.04 13:31

Nå får den tidligere Southamton, Blackburn og Manchester City-spissen kraftig kritikk for sin innsats i den blå Rangers-trøya. Det samme opplevde Rosenborg-backen Ståle Stensaas da han var der.

Østenstad fikk til sammen 567 spilleminutter i løpet av sin sju måneder lange karriere i klubben. Han scoret ikke et eneste seriemål. Hans to mål i ligacupen kom mot de ikke altfor sterke klubbene Forfar og St. Johnstone.

Svært kostbar
En antatt ukelønn på 60.000 norske kroner, betyr at hvert mål kostet Glasgow Rangers 870.000 kroner. Og Egil Østenstads ord i norske medier om at han er lei av fotball blir ikke tatt nådig opp, ifølge nyhetsbyrået NTB-AFP.

- Østenstad sier han er lei av fotball. Jeg skulle ha ønsket at han sa det da han signerte for Rangers, var den tørre kommentaren til den tidligere Rangers-angriperen Mark Hateley.

Viking neste
Egil Østenstad ble fristilt fra Rangers tirsdag, og har gitt signaler om at han ønsker seg tilbake til Viking om motivasjonen er tilstede.

- Vi jobber med Egil, men også alternativer om han skulle bestemme seg for noe annet enn å satse for fullt på Viking, sier Vikings trener Kjell Inge Olsen til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.