Gå til sidens hovedinnhold

Østenstads siste derby

STAVANGER (TV 2 Nettavisen): Oppgjøret mot Brann blir Egil Østenstads siste vestlandsderby på Viking Stadion. Viking-spissen er fast bestemt på å legge opp etter denne sesongen.

1400 Viking-fans har så langt skrevet under på et opprop for å overtale Egil Østenstad til å bli i Viking ytterligere en sesong.

Men Egil Østenstad er fast bestemt på at denne sesongen blir hans siste på toppnivå.

- Det kommer aldri til å bli et tema for meg å fortsette en sesong til. Jeg har bestemt meg for å legge opp, og kommer ikke til å endre på de planene, slår Egil Østenstad fast overfor TV 2 Nettavisen.

- Men selvsagt er det kjekt at fansen involverer seg i klubben og har lyst at jeg skal fortsette. Det viser at jeg ikke har gjort det altfor dårlig i mitt comeback i Viking, påpeker den tidligere Englands-proffen.

Spesielle oppgjør
I kveld tar Viking i mot Brann i det klassiske Vestlandsderbyet på Viking Stadion. Østenstad gleder seg som en liten unge.

- Det blir svært gøy å møte Brann. Oppgjørene mot dem er alltid spesielle, sier han.

Den tidligere Blackburn, Manchester City, Rangers og Southampton-proffen mener Viking med seier over Brann for alvor kaster seg inn i medaljekampen.

- Nå møter vi Brann, og Vålerenga i neste serierunde. Disse to er kanskje de to største gullkandidatene for øyeblikket. Får vi to gode resultater mot dem, er veien til medalje plutselig ikke så lang likevel, slår Østenstad.

Trist med Kovacs
Viking må klare seg uten Østenstads vanlige spissmakker Peter Kovacs for resten av sesongen. Ungareren har pådratt seg avrevet korsbånd. Det bekymrer Østenstad.

- Veldig synd for både oss og Kovacs. Det har fungert veldig bra med oss to på topp tidligere. Kovacs er en klassespiss. Nå må vi bare krysse fingere for at han er tilbake for fullt igjen neste sesong, sier han.

- Men i Kovacs fravær har vi heldigvis Hannes Sigurdsson og andre spisser som kommer inn og gjør en god jobb. Dessuten skal det blir spennende å se hva Toni Nhleko kan bidra med når han kommer til klubben, legger Østenstad til.

Følg Brann – Viking direkte på TV 2 Nettavisen fra kl. 19.00.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken