Gå til sidens hovedinnhold

Ottesen vil være med videre

HOLMENKOLLEN (TV 2 Nettavisen): Kombinerttrener Lasse Ottesens kontrakt løper ut i mai. Men han har ennå ikke hørt noe fra Skiforbundet om framtida.

Selv vil den tidligere storhopperen gjerne være med videre.

- Jeg har gitt mine signaler overfor kombinertkomiteen og generalsekretær Kristin Felde. Men jeg har ikke hørt noe ennå. Men fra mandag av bør det skje noe. Det er tre måneders oppsigelse, og da er det vel tre måneder igjen, sier Ottesen til TV 2 Nettavisen.

Han har stilt noen krav til Skiforbundet, men regner med at det løser seg.

- Jeg vil gjerne fortsette med den fine gjengen vi nå har foran VM-sesongen. Foreløpig er ustabiliteten for stor ennå, men gutta er unge. Det som er bra er at det er mer enn én som er oppe i toppen. Nå ser det ut til at et helt lag kan være med å dra lasset.

- Vi har som mål å være best i verden i 2006. Vi må gjøre noen grep for å nå det, men vi er på rett vei. Det er opp til oss selv å bli det, sier Ottesen, mens Anette Sagen og de andre jentene i verdenstoppen treningshopper i Holmenkollen.

Støtter jentene

Ottesen er selv tidligere verdensrekordholder i skiflyging. Han er helt klar i debatten om jenter og skiflyging.

- Jeg ville ikke nølt med å vinke utfor de tre-fire beste jentene i verden i skiflyging. Men da må samtidig de andre jentene forstå at de ikke er gode nok.

- Det er ikke tvil om at en ung jente som har lyst til å begynne med skihopping, som ser at jenter får hoppe i skiflyging blir ekstra motivert av det. Det vil bety mye for rekrutteringen, understreker Ottesen overfor TV 2 Nettavisen.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus