RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Our Fame tar en ny seier

Bankervalget var enkelt på Leangen i kveld. Les våre tips og spill her.

Klikk her for Nettavisens V5-forslag

Vi bankertippet 4 Our Fame i dens siste start i V65 på Bjerke, men da tydde den vanligvis travsikre vallaken til en ødeleggende startgalopp. Opphentingen til andre var kruttsterk og bekreftet at 5-åringen er en av de aller beste i sitt grunnlag. I kveld er motstanden etpar hakk svakere, og vi kan vanskelig se at noen kan nekte storfavoritten seieren. Blir trolig sluppet direkte til tet, men uansett løpsopplegg vinner Barbeque-sønnen den tredje avdelingen.

Også i V5-innledningen støter vi på en hest som møter rett selskap, og som fort er en vinner med litt klaff. 7 Sunnis Boy har gjort mye riktig denne sesongen og jakter i kveld sin fjerde seier. Et litt vanskelig startspor gjør det litt sjanseartet, men ikke verre enn av vi spiller 4-åringen alene på det minste forslaget. Skulle det strule for Solhus-traveren er det i første to andre ungdommer som står klare til å overta. En feilfri 3 Shadow Spin har vist litt kapasitet, mens 9 Real Nice også hever seg et hakk over et heller svakt felt. Sistnevnte vant helenkelt ved to sprintseire tidligere i år, og har fordel av kveldens distanse.

Amerikanere på besøk
En usedvanlig kuskematch utspiller seg i andre- og fjerde avdeling da tre kvinnelige kusker fra Amerika er på Trondheimsbesøk. Kelly Case, Ann Curran og Kris Hie skal i den første damematchen attpåtil få prøve seg bak kaldblodshester. Det blir nok en uvant opplevelse for våre gjester, og løpet er da også meget åpent. Vi streker hele åtte av de elleve hestene på samtlige spilleforslag.

I det andre oppgjøret satser vi imidlertid på at det holder med to hester. 3 Be My Harry står perfekt til på denne sprinten, og dersom Kelly Case har tilnærmelsesvis samme kuskeegenskaper som sin bror er det spill mot et mål. Kelly er nemlig søster til verdens desidert mestvinnende kusk de siste årene, Walter Case. Be My Harry møter svært overkommelig motstand i V5-4, og vi tror Kelly gir 5-åringen sesongens første seier. Vi tar dog med et sikringskryss da 10 Blue Princess også har fine forutsetninger. Selvom formen er usikker etter pause viste 8-åringen fine takter mot klart bedre motstand før pausen. Herfra kan Silver Pine-hoppa få det perfekte smygløp, og spurte ned alle over landets lengste oppløp.

V5-finalen er langtfra noen lettløst affære, og vi sløyfer kun to hester på det største forslaget. Det kan fort dukke opp en smell ala sistevalget 3 Øybu Kongen som kommer ut etter lang pause. 4-prosenteren er blant de med desidert høyest seiersprosent, og skulle 10-åringen være på humør kan den vinne likegodt som noen annen i dette åpne oppgjøret.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 432 og 1120 kroner. Det største er en samlebong der vi spiller det minste forslaget 10 ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere