*Nettavisen* Sport.

Over 50 000 i gevinst på Leangen

Foto: Paul Weaver

Travekspert Håkon Einar Hansen slo til igjen mandag.

17.01.11 21:11

Under mandagens travløp på Leangen travbane i Trondheim ble det fullklaff for Sportspills travekspert Håkon Einar Hansen under V5A-veddemålet. Utbetalingen stoppet på gedigne 49 737 kroner etter at sjettevalget Fischer Gold overraskende vant i den siste avdelingen. Du finner Håkons tips her.

Få Håkons travtips på mail

Håkon var aldri i tvil om bankeren denne mandagen, i form av 6 Le Tout Premier og Atle Solhus i den tredje avdelingen. Svenskegjesten ledet løpet stort sett hele veien og vant veldig enkelt.

Dagens største favoritt, 8 Haveaheart i V5-4, garderte Håkon på alle kuponger. Det skulle vise seg svært riktig da Haveaheart var sjanseløs mot en av Håkons obshester i løpet, tredjevalget 4 Newnews. Dermed var grunnlaget lagt for en fin utbetaling og da Fischer Gold skar mållinjen først i den avsluttende avdelingen var storutbetalingen et faktum.

I tillegg hadde Håkon førstevalg på begge vinnerne i Dagens dobbel-veddemålet i form av andrevalget Kings Way og tredjevalget Yr Gubben. De som fulgte Håkons forslag i denne spilleformen kunne hente nærmere 4000 kroner (odds i DD-spillet 39,56)

Her på Sportspill finner du hver dag travtips til alle norske travløp og allerede tirsdag er det nye muligheter for gevinst med lunsjtrav på Drammen og kveldstrav på Momarken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.