RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Over og ut for Ferrero

Sist oppdatert:
Carlos Moya slo sin landsmann Juan Carlos Ferrero i tre sett i går, og er klar for kvartfinalen av Estoril Open.

Moya tok det første settet på et kontroversielt poeng, da settballen traff nettkanten og rullet over på Ferreros side – utagbart for spanjolen.

Ferrero, som for alvor er på vei tilbake til storformen, tok det andre settet på tie-break, men Moya brøt Ferreros serve i det niende gamet i tredje sett, og seieren var et faktum.

I et annet helspansk oppgjør vant Tommy Robredo 7-5, 6-0 over Santiago Ventura, mens Paul-Henri Mathieu enkelt tok seg videre på Tomas Cakls bekostning. Franskmannen tapte bare to games totalt.

Italienske Davide Sanguinetti kom tilbake etter å ha tapt det første settet mot Albert Costa, og er også klar for kvartfinalen.

På kvinnesiden er Dinara Safina med videre til tross for en kamp full av upressede feil mot Katerina Bondarenko. Marat Safins yngre søster vant 6-2, 6-2. Den russiske jenta møter Jil Craybas i neste runde. Mariana Diaz-Oliva og Lucie Safarova er også videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere