Gå til sidens hovedinnhold

Over og ut for Martin

Lørdag spilte Martin Andresen (27) sin siste kamp for Blackburn. Manager Graeme Souness markerte det med å bytte nordmannen ut ved pause.

BLACKBURN – BIRMINGHAM 1-1: Andresen har ikke fått noe nytt tilbud fra klubben og returnerer med all sannsynlighet til Stabæk og Tippeligaen etter en kort ferie.

Både Sky Sports og lokalavisen Lancashire Evening Telegraph melder at Andresen ikke får fast konktrakt – tross i at han har spilt alle de siste seks kampene når laget har tatt 13 poeng. Og sikret plassen i Premier League.

Løvenkrands i stedet for Gamst?

I tillegg ser det ut som at Souness satser på å kjøpe Glascow Rangers-vingen Peter Lovenkrands i stedet for Tromsøs Morten Gamst Pedersen, som Souness så briljere mot Rosenborg denne uken. Lancashire Evening Telegraph skriver at den danske venstrevingen er førstevalget når Souness skal ut og åpne lommeboken etter sesongslutt.

– Jeg snakker med Rangers’ David Murray hver uke og vi snakker om fotball hele tiden. Det er tøft å finne gode venstrebensspillere, men Løvenkrands er en spiller jeg har sett på, uten at vi har lagt inn noe bud ennå, sier Souness til Lancashire Evening Telegraph.

Svak førsteomgang

Mot Birmingham ledet Blackburn 1-0 ved pause etter en scoring av veteranen Andy Cole, men Souness var svært misfornøyd med laget. Dermed ble Andresen og Steven Reid sendt i dusjen, mens Brett Emerton og Lucas Neill kom innpå.

– Vi var ikke med i det hele tatt, selv om vi var i ledelsen. Andre omgang var bedre og de var heldige som fikk utlikningen på slutten, sa Souness til Sky Sports.

Birmingham-sjefen Steve Bruce så det annerledes:

– Vi sto på og jobbet hardt hele veien. Og til slutt var det Stern Johns goalgetter-egenskaper som sikret oss ett poeng.

HTML EMBED
Reklame

Dette har aldri vært mer populært enn nå