Over og ut for Tertnes

Ute av EHF-cupen etter uavgjort.

07.11.09 22:16

TERTNES - AARHUS 23-23:

Etter å ha blitt knust med intet mindre enn 15 mål i det første oppgjøret mot Aarhus i den tredje runden av EHF-cupen, var Tertnes i realiteten sjanseløse på avansement. Og med uavgjort i returoppgjøret på hjemmebane er Tertnes ute av cupen.

Tertnes, anført av en Marie Liljegren i scoringshumør, ledet med fem mål tidlig i førsteomgangen, men klarte ikke å beholde overtaket. Til pause hadde ledelsen krympet inn til to mål, og i den andre omgangen var det i stedet danskene som overtok grepet på kampen. Tertnes slo tilbake mot slutten og berget uavgjort. Henriette Songnæs hadde mulighet til å avgjøre kampen i Tertnes' favør i siste sekund, men skuddet gikk i tverrliggeren.

Tertnes-trener Tore Johannessen innrømmer at laget ikke hadde noen forhåpninger om å ta seg videre før lørdagens kamp.

- Nei, det var ikke realistisk. Vi hadde en veldig god periode i starten der vi nesten ikke gjorde feil i angrepsspillet. Samtidig hadde vi marginene med oss. Det var naturlig at Aarhus skulle komme tilbake, sier Johannessen til BT.no etter kampen.

Storhamar vant som ventet den andre kampen i cupvinnercupen mot kypriotiske Panellinios 40-18. Sammenlagt er Storhamar videre med 85-33.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.