Gå til sidens hovedinnhold

Overgangstrøbbel for Blues

Premier-League klubben Birmingham City kan få problemer med overgangen til spissen Walter Pandiani.

Birmingham har lånt den uruguayanske spissen Walter Pandiani fra Deportivo La Coruna ut sesongen. Pandiani var egentlig på vei til italienske Fiorentina, men den overgangen strandet og spilleren havnet i stedet hos Birmingham.

Birmingham-manager Steve Bruce innrømmet tidligere denne uken, at overgangen ble gjennomført såpass sent at han måtte vekke folk for å rekke overgangsfristen.

Den engelske avisen The Sunday People hevder idag at overgangen faktisk ble i orden først etter at tidsfristen var ute. Dette kan få dramatiske følger for den engelske Premier League-klubben.

Pandiani debuterte mot Southampton, og scoret det første målet til Birmingham i en kamp de til slutt vant 2-1. Hvis Southampton nå velger å forfølge denne saken, så kan de enten be om å få spille kampen om igjen eller kreve seier fordi Birmingham har brukt en ulovlig spiller.

Det var stor aktivitet hos FA før overgangsfristen. Tottenham Hotspurs fullførte overgangene til Nottingham-duoen Andy Reid og Michael Dawson kun to minutter før fristen. Papirene rundt overgangen til Walter Pandiani var ikke kommet fram til FA, og FA-talsmann Phillip French bekreftet at papirene ikke var på plass før etter fristen.

- Papirene kom ikke til oss før etter midnatt, men det var fordi at vi hadde problemer med faxen vår, forteller French til The Sunday People.

Overgangen ble likevel godkjent.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken