RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overnattet i billettkø

Sist oppdatert:
SJAPPA (TV 2 Nettavisen): 12 timer før de siste billettene til Vålerenga-Stabæk ble lagt ut for salg, stilte de to første seg i kø - med hver sin spritflaske.

Kampen om de siste billettene til gulldramaet på Ullevål lørdag er så hard at fotballinteresserte var villige til å tilbringe en natt i billettkø utenfor VIF-sjappa i Oslo.

VIF-Stabæk var utsolgt, men torsdag kveld ble det klart at 307 forhåndsbestilte billetter ikke var hentet.

- 307 billetter var uavhentet his Ticnet torsdag kveld. Disse selges i VIF-sjappa fra klokka 11 fredag, sa VIFs Frode Veie til TV 2 Nettavisen sent torsdag kveld.

RBK-supporter førstemann
Og førstemann? Det var en trønder, og han kom ved 23.25-tiden.

- Jeg har egentlig sesongkort på Lerkendal, men har ikke økonomi til å reise hjem. Derfor skal jeg heller få en billett til Ullevaal - for å feire at RBK tar gullet foran 25.000 Vålerenga-fans, sier Magnus Lysholm (21) til TV 2 Nettavisen.

- Normalt har vi jo vunnet gullet noen runder før slutt, så dette blir det største gullet jeg har opplevd, sier Lysholm som har hatt sesongkort på Lerkendal i seks år.

- Men hva hvis VIF tar gullet i stedet for RBK?

- Det er utenkelig. Det har de ikke nerver til, sier Lysholm og gliser litt ekstra over at det er én trønder som stod først i køen til Vålerengas kamp.

- Nå har jo ca. 25.000 VIF-fans allerede sikret seg billett, men hvis det er Vålerenga-fans i Oslo som ikke har billett - og de ikke står i kø her allerede - så sier det sitt om VIF-fansen, sier Lysholm offensivt videre.

Godt utrustet
Han hadde droppet soveposen, men mente seg godt utstyrt med whisky, kaffe, hansker, lue og strandstol. Like etter kom kameraten - 20 år gamle Andreas Hautau. Han hadde med seg sovepose og vodka for å overleve natten.

- Men sove skal jeg ikke. Vi skal snakke fotball og kose oss, sa han og gliste.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere