Gå til sidens hovedinnhold

Overraskende Lyn-comeback

Tresor Egholm hadde slappet av i to måneder da han plutselig måtte spille 120 minutter for Lyn i cupen.

MJØNDALEN / OSLO: Tresor Egholm var en sentral spiller for Lyn da klubben spilte i 4. divisjon. Men etter opprykket i 2011, ga midtbanespilleren seg med fotball for å prioritere andre ting.

Overraskelsen var derfor stor da trener Finn Bredo Olsen tok ham med på Lyns midtbane i cupkampen mot Mjøndalen i forrige uke – og enda større da han spilte 120 minutter. Særlig for hovedpersonen selv.

Slappet av

Egholm spiller nemlig på det norske futsallandslaget, men etter sesongslutt for to måneder siden har han trappet ned på treningene og tatt det med ro.

– Hadde jeg visst jeg skulle spille her, hadde jeg nok holdt meg i litt bedre form, sier Egholm.

Han hadde nemlig krampe etter 65 minutter og håpet å bli byttet ut, men trener Bredo brukte byttene andre steder på banen.

Se hele intervjuet med Tresor Egholm i videointervjuet øverst på siden.

Takker Bastionen

Søndag var Egholm i aksjon for Lyn igjen. Han spilte samtlige 90 minutter da osloklubben vant overbevisende 2-0 i toppkampen mot Raufoss. Selv om Lyn-profilen neppe blir med for fullt fremover, setter han pris på å kunne bidra når han er ønsket.

– Det er stort å spille foran Bastionen igjen. Jeg føler det er jeg som skal si takk til både Bredo og til Bastionen, sier Egholm.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen