Som i lørdagens sprintløp, kjørte brasilianske Felipe Drugovich også inn til seier søndag. MP Motorsport-føreren vant foran australske Jack Doohan.

For Dennis Hauger ble det nok en skuffende dag på banen i Barcelona. 19-åringen fulgte opp lørdagens 12. plass med å kjøre inn til en 13. plass i søndagens hovedløp. Med en tidsstraff på fem sekunder vil nordmannen falle noen plasser på den endelige lista.

- Dritt. Det føles som det går litt i feil retning nå, så det er selvfølgelig kjedelig. Det gjelder bare å prøve nullstille neste helg, sa Hauger til Viaplay etter løpet, på spørsmål om hvordan han vil oppsummere helgen.

– Det var ikke optimalt med krasj på første runde og så fem-sekunderen. En tung helg. Det er mange runder igjen, så jeg må prøve å holde hodet litt kaldt, men selvfølgelig er jeg irritert nå, fortsatte han.

- Merkelig å se

Underveis i løpet stusset Viasport-kommentator Atle Gulbrandsen over det han har sett av Hauger i Barcelona.

- Jeg synes det er rart å se Dennis denne helgen, for disse som nå bare kjører enkelt forbi ham, det er førere han har vært jevn med, og som han slo lett i Formel 3, sa Viasport-kommentator Atle Gulbrandsen mot slutten av løpet.

- Det er merkelig å se. Jeg synes det er litt uforståelig, egentlig, at dette skjer denne helgen. For Dennis har vist veldig, veldig god «racecraft» i år. Han har vist at han kan henge med blant de aller beste, sa han videre.

Tidsstraff etter kollisjon

Hauger startet løpet i 14. startposisjon, men havnet allerede på den første runden bakerst i feltet etter et sammenstøt med Campos Racing-fører Olli Caldwell.

- Ikke den starten vi ønsket oss, selvfølgelig, sa Viasports ekspertkommentator Henning Isdal.

19-åringen fikk også fem sekunders tidsstraff av juryen.

- Det er bare å glemme denne helgen, og se frem til det neste løpet om bare noen dager, sa Gulbrandsen.

Mot slutten av løpet klatret Hauger noen plasser opp, uten at han var veldig nære å skaffe seg poeng i mesterskapet.

Den neste Formel 2-runden går i Monaco kommende helg. Det blir første gang at Hauger kjører på bybanen i fyrstedømmet.