RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overvekten kan ta livet av Maradona

Sist oppdatert:
120 kilo tunge Diego Armando Maradona skaper trafikk-kaos og må kanskje operere bort deler av magesekken for å overleve.

Fotball-legenden er i Colombia i disse dager, der han ved flere tilfeller også har vært innom sykehuset. Det har igangsatt rykter om at Maradona skal opereres i et forsøk med å få bukt på kiloene den kortvokste ballvirtuosen drasser rundt på.

120 kilo
44-årige Maradona sies å veie 120 kilo i øyeblikket, noe som er ekstremt mye for en mann som bare måler 165 centimeter på strømpelesten. Overvekten påvirker både blodtrykk og hjertefrekvens, og en operasjon er trolig nødvendig om stjernen skal overleve. Expressen skriver at det er en del av Maradonas magesekk som skal opereres bort. Etter det kan det også bli aktuelt med fettsuging.

Men sykehusdirektør Francisco Holugin sier at Maradona bare har vært innom sykehuset for å sjekke blodtrykket. Og stjernen selv bedyrer at han er i Colombia for å hvile.

I går snakket Maradona selv med journalistene for første gang siden han kom til Colombia. Under den ti minutter lange seansen ble det fullstendig kaos i trafikken utenfor. Alle ville ha noen ord med legenden eller bare komme i nærheten av verdens kanskje aller beste fotballspiller gjennom tidene.

Fred og ro
- Alt jeg vil, er å få litt fred og ro. Jeg er her på ferie. Cartagena har behandlet meg på en fenomental måte, sa Maradona.

Legenden kan faktisk snart gjøre comeback som trener, dersom helsen tillater det. Den argentinske klubben Gimnasia LP ønsker at Maradona skal lede laget under en Asia-turné, som et ledd i en PR-kampanje for laget.

- Det ville ha vært spektakulært å få ham til oss. Han er den beste jeg har sett på en fotballbane, sier president Carlos Muñoz til Marca.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere