Gå til sidens hovedinnhold

Øvrevoll byr opp til fest

Landets eneste galoppbane byr på ettermiddagsmoro på Kristi Himmelfartsdag.

Sportspills meny torsdag
V64 Jägersro: Over 2,4 millioner jackpotkroner å spille om
V5 Klosterskogen: Nå blir det seier
Oddstips 1: Lillestrøm knekker Sogndal
Oddstips 2: Hødd er i siget nå
Tippetips: Godset får svette i Skien

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Birger Christensen.

Det er helligdag og Kristi Himmelfartsdag i kongeriket Norge, men på hestefronten er det full rulle denne torsdagen og Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fem baner denne torsdagen.

Det hele starter med V4 fra Visby og fortsetter med en super jackpotomgang i V64-spillet fra Jägersro. Deretter følger en enkel V5-omgang fra Øvrevoll, før kvelden avrundes med V65 fra Åby og dobbel V5 fra Klosterskogen. Og til helgen er det altså en heidundrende jackpotomgang i V75-spillet fra Bjerke lørdag og en eventyrlig søndag med OGP og kstra V75-omgang. På Eksperten har vi laget en rekke andelslag til de ulike travstevnene for både dagens løp og de kommende dagers løp.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Våre galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har truffet brukbart med sine galopptips denne uken og under tirsdagens V65-omgang på Jägersro galoppbane var det svært små marginer som forhindret seks rette og solide utbetalinger. Bankeren Without Fear var uansett overlegen, slik også onsdagens V4-banker på Täby Saving Kenny var.

Innleveringsfrister Øvrevoll
V5 kl 15.40
DD kl 16.55

HTML EMBED

Under torsdagens ettermiddags-V5 på Øvrevoll byr de to nevnte herrer på bankeren i V5-2 og det handler om 8 Majestic Downing som hang meget bra med mot svært gode hester sist. Vi likte Majestic Downing så godt sist, at vi gir ham full tillit nå. Later til å være best på sprint, så dette bør være en veldig god sjanse. Home Straight og Mossgorda står nærmest om man vil gardere.
Rangering V5-2: A: 8 B: 1-5-3 C: 2-7-4

V5-1 - 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
Med triumfene til Gråberg/Petersen friskt i minne, setter vi 1 Mikkelangelo fremst. Han står hver meter av distansen, så årsdebuten over 1600 meter kan man bare glemme. Vi synes imidlertid 6 Dubai Samurai var så god første løpsdag, at han må med på kupongene. 3 Hot Wing er ikke jevn, men svært bra på sitt beste.
Rangering V5-1: A: 1-6 B: 3-7-4 C: 2-5

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

V5-3 - 1750 meter. Dirt-track. Aldersvekt.
Veldig åpent. De med best form står ikke så godt til i løpet, men det er jo ikke så dumt å ha formen på plass. På de store forslagene dekker vi helt ut, for her aner vi en smell.
Rangering V5-3: A: 1-7 B: 9-10-6-8 C: 2-3-4-5

HTML EMBED

V5-4/DD-1 - 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
Nye utfordringer. Det er gode mulighet for solid utbetaling i V5-spillet, slik vi ser det. 12 Flying Falk vant sist, har ikke fått tillegg ennå. En favoritt, men ingen banker i våre øyne. 8 Send An Invitation har tatt flere seire med Espen Ski på ryggen, det kan gå bra også nå. 4 River Landing er skummel, og for den som jakter på dypet, vil vi advare litt for 5 Albert.
Rangering V5-4/DD-1: A: 12-8 B: 4-7-5 C: 3-10-11-1-6-9 D: 2

V5-5/DD-2 - 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
Vi satser på tre hester på de fleste forslagene og håper det holder. 9 Promise og 2 Pannacotta har imponert så langt i år. I tillegg advarer vi for 7 Swallow Forest, som vi synes har en veldig spennende oppgave. 6 Fighting Spirit og 10 Liberty Cash vant sist. Vi tror distansen er for kort for førstnevnte og tror Liberty Cash møter noe tøffere konkurranse enn normalt. Vi velger derfor å droppe disse fra våre kupongforslag i ettermiddag.
Rangering V5-5/DD-2: A: 9-2 B: 7-6-10 C: 8-4-6-12-5-11-3-1

Kommentarer til denne saken