*Nettavisen* Sport.

Owen: - Vi må spille fotball

Foto: AP/Scanpix

Michael Owen mener lagkameratene bør konsentrere seg om det som skjer på banen, og ikke tenke på Newcastles andre problemer.

Landslagsspissen synes en del av lagkameratenes dommedagsuttalelser påvirker lagets prestasjoner.

Han har spilt under fire forskjellige managere i Newcastle. Klubben er nå managerløs, etter at Kevin Keegan trakk seg. Klubben er lagt ut for salg, har tapt de tre siste kampene og sluppet inn åtte baklengsmål.

- Det er uheldig, men sånn er det noen ganger. Spillere er betalt for å spille, og vi må bare prestere. Vi føler presset for tiden alle sammen, men vi må forsøke å få litt selvtillit og resultater. Vi får ikke resultater ved å såre hverandre. Alle likte Kevin Keegan, og vi var lei oss da han sluttet, sier Owen til BBC.

Newcastle har ikke vunnet siden de slo Coventry i Carling Cup i august. Onsdag kveld møter man Tottenham i den samme cupen. Et Tottenhamlag som heller ikke har fått den sesongstarten som var ventet.

Men tumultene på St. James' Park er ennå ikke over. Newcastle har utpekt den London-baserte investeringsbanken Seymour Pierce til å håndtere klubbsalget.

Eier Mike Ashley vil selge klubben, etter at fansen har protestert voldsomt mot ham. Han håper Seymour Pierce` styreformann Keith Harris, som var involvert i Chelseas salg til Roman Abramovich i 2003, kan hjelpe.

Michael Owen tilsto imidlertid at spillerne har like lite peiling på klubbens framtid som fansen.

- Vi er like mørklagt som fansen, og det gjør det ikke lettere at Kevin Keegan var så populær som han var, fastslår Owen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.