RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen: - Visste at vi kom til å tape

Foto: GLYN KIRK (AFP)
Sist oppdatert:
- Skjønte det med en gang laguttaket kom, sier Michael Owen.

Den skadde Manchester United-spissen har sin faste spalte i Daily Telegraph , og hevder, mandag, at det var taktikken som sendte England ut av fotball-VM.

- Ingen i verden kan overbevise meg om at de tyske spillerne er bedre enn de engelske, men da jeg så laguttaket så visste jeg at vi kom til å tape. Det handler ikke så mye om spillerne. Det var deres formasjon som slo oss. Vi ble taktisk slått, skriver han.

- Det gjør vondt for meg som spiss å si det, og jeg er egentlig en spiss som trenger å spille sammen med en annen spiss, men dagene hvor man kan spille 4-4-2 mot gode lag er på vei bort. Jeg har sagt det i hele mesterskapet, og jeg håpet manageren ville endre til 4-5-1 så fort vi møtte de sterkere lagene. Taper man midtbanekampen, taper man nemlig flere kamper enn man vinner.

Han mener også at videoteknologi og vinterpause i Premier League er noe som må diskuteres ytterligere.

30-åringen er også redd for fremtiden til den engelske fotballen.

- Fotball er kjempepopulært her i landet, men da jeg var barn så hadde jeg ikke en datamaskin eller noe annet. Når jeg nå sitter i bilen så kjører jeg forbi tomme parker. Da jeg var barn så dro jeg alltid rett til parken for å spille fotball, og moren min måtte dra meg hjem ved nitiden om kvelden. Livet har forandret seg, men se på strendene i Brasil og i gatene i Afrika - da skjønner man hvorfor så mange spillere nå for tiden blir hentet fra andre land.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere