*Nettavisen* Sport.

Owen avviser Newcastle-overgang

Foto: Reuters/Scanpix

Michael Owen avviser på det sterkeste at han er på vei til Newcastle. Spissen ønsker ikke å forlate Real Madrid.

29.03.05 09:01

Owen har de siste ukene blitt koblet til en retur til hjemlandet og Newcastle, men hovedpersonen selv karakteriserer det hele som «rykter».

Han har nemlig ingen planer om å forlate Real Madrid med det første.

Stortrives i Madrid
- Jeg har stor respekt for Graeme Souness og Newcastle, men jeg trives i Real Madrid, fastlår Michael Owen ifølge Sky Sports.

Den engelske landslagsspissen har slitt med å få fast spilletid i Real Madrid denne sesongen, men er likevel innstilt på å bli værende og kjempe om plassen på laget.

- Det vil selvsagt dukke opp spekulasjoner når jeg ikke får spille så mye jeg har lyst til i Real Madrid. Men det er alt ryktene om Newcastle er - bare spekulasjoner, sier han.

- Jeg har vært en suksess
Det tidligere Liverpool-esset hevder at han ikke har vært en fiasko i Real Madrid. Owen mener han har gjort sine saker bra i den spanske storklubben.

- Jeg har vært en suksess i Real Madrid. Jeg har scoret mål, og fansen liker meg. Spillerne respekterer meg, og jeg mener ikke jeg har noe bestemt å bevise i klubben, påpeker Owen på pressekonferansen før Englands VM-kvalifiseringskamp mot Aserbaijan førstkommende onsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.