RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen fnyser av exit-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Michael Owen bare ler av ryktene som sier han må forlate Real Madrid etter at Wanderley Luxemburgo ble ansatt som trener.

Flere engelske medier skrev tirsdag at Wanderley Luxemburgo ville kvitte seg med de engelske spillerne i Real Madrid og erstatte dem med brasilianske - men Michael Owen avviser på det sterkeste at han er på vei bort fra klubben.

Store endringer
- Etter jul har det vært mye endringer i klubben, men jeg tror ikke den nye treneren har sett meg spille enda, så jeg vet ikke hvordan noen engelske aviser kan komme til sine konklusjoner, sier Owen ifølge Sky Sports News.

Real Madrid har i tillegg til å ha ansatt ny hovedtrener, også ansatt den italienske trenerlegenden Arrigo Sacchi som ny sportsdirektør.

Owen har etter endringene i den sportslige ledelsen ikke startet for Real Madrid. Det har fått engelske medier til å spekulere i at den tidligere Liverpool-spissen kan være på vei tilbake til England.

- Ikke rot i sannheten
Michael Owen på sin side fnyser av avisskriveriene, og mener de ikke har rot i sannheten.

- Jeg har ikke lest dette i Spania. Men det er åpenbart en interessant historie for de engelske avisene. Av og til skriver de akkurat hva de vil. Faktum er at vi ikke har spilt så mange kamper etter vinterpausen, noe som har gjort at vår nye manager ikke verken har fått sett hva jeg eller de andre spillerne kan bidra med enda, sier Owen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere