RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen i samtaler med Newcastle

Sist oppdatert:
Michael Owen var mandag kveld i forhandlinger med Newcastle om en overgang fra Real Madrid.

25-åringen tilbrakte flere timer med blant annet manager Greame Souness og kaptein Alan Shearer mandag kveld. Newcastle-formann Freddy Shepherd og hans sønn Kenny var også med i Newcastles forhandlingsdelegasjon under møtet i Northumberland.

Tidligere på dagen satt Owen i et møte med Liverpools manager Rafael Benitez i to og en halv time.

Newcastle er enig med Real Madrid om en overgangssum på 17 millioner pund, men Owen har selv sagt at han foretrekker å returnere til Liverpool. Landslagsstjernen har tidligere uttalt at Newcastle kun er aktuelt i forbindelse med en utlånsavtale. Problemet er at Liverpool ikke er villig til å betale særlig mer enn de 8 millionene de fikk av Real Madrid for ett år siden.

Overgangsvinduet stenger onsdag.

Shearer forteller BBC at han har gjort alt han kan for å overtale sin tidligere spissmakker på det engelske landslaget om å komme til Tyneside.

- Jeg har brukt en formue på telefonsamtaler til Madrid, sier Newcastles kaptein til BBC Five Live.

- Vi har tre dager igjen på å forsøke å overtale ham til å komme hit. Vi er fortsatt med i kampen om ham. Jeg vet at han vil bli elsket om han kommer hit. Her elsker de målscorere, og han vil bli en helt, mener Shearer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere