*Nettavisen* Sport.

Owen og Kewell senket erkefienden

Foto: Nick Potts (AP)

Michael Owen ga Wayne Rooney en lekse i effektive avslutninger, og Harry Kewell scoret sitt første seriemål i Liverpool-trøye.

30.08.03 17:07

Det holdt til en knusende 3-0 seier over erkefienden Everton i hatoppgjøret mot naboklubben på Goodison Park lørdag formiddag.

Hjelp fra Owen

Liverpool har de innledende kampene slitt med måltørke, dårlig spill - og ikke minst har rødtrøyene fra Anfield gått av banen uten å vinne fotballkamper. Nå kan det se ut som det har løsnet for Liverpool.

Everton hang med gjennom hele kampen, og var nære scoring flere ganger. Blant annet hadde Wayne Rooney flere brukbare avslutninger, som garantert kommer til å sitte i notene når unggutten har fått mer rutine å gå på.

Innbytter Duncan Ferguson hadde også en en real sjanse til å gi hjemmelaget mål da han smalt ballen i tverrliggeren 14 minutter før full tid.

I ny utgave

Men Liverpool fremstod nærmest i ny utgave i hatoppgjøret mot Everton. Pasningsspillet var klart bedre enn i åpningskampene, de brukte hele banen i angrepsspillet og ikke minst var effektiviten tilbake på topp.

Igor Biscan spilte solid i Liverpools bakre rekker, og El Hadji Diouf og Harry Kewell leverte sine beste kamper hittil i sesongen.

Dermed kunne Gerard Houllier trekke frem smilebåndet etter kampen - vel vitende om at Liverpool kommer til å hente hjem mange nye trepoengere dersom laget fortsetter i samme spor.

David Moyes gikk imidlertid skuffet av banen - ingenting svir mer for " Evertonians" enn et nederlag mot erkerivalene fra Anfield.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.