RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen sjokkert over Camacho-exit

Sist oppdatert:
Michael Owen sier han ble sjokkert over spilleropprøret i Real Madrid som til slutt endte med at Jose Camacho gikk av som trener.

Spillergruppen vendte seg mot Camacho etter bare noen få kamper av sesongen, mye på grunn av de svake resultatene i sesonginnledningen. Det ble for eksempel tap 0-3 for Bayer Leverkusen i den første kampen i Champions League.

24 år gamle Michael Owen sier at Camachos exit var svært skuffende, særlig siden spissen fikk stadig mer spilletid under Camachos ledelse. Den nye treneren, Mariano Garcia Remon, har gjort det klart at Owen er et fjerdevalg i klubben etter Raul, Ronaldo og Fernando Morientes.

- Det er ingen tvil om at dette har kommet som et sjokk. Det er rart, men alle har forsikret meg om at det ikke er vanlig at noe sånt skjer så raskt. Men man må bare fortsette. Jeg spilte mer og mer under Camacho, selv om det bare var snakk om tre kamper. Dessverre er det en del av fotballen. Spillere og managere kommer og går, sier Owen til The Sun.

Remon fikk en grei start med laget, som vant 1-0 over Osasuna tirsdag, takket være et fantastisk frispark av David Beckham. Owen kom inn som innbytter de siste ti minuttene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere