RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen slår tilbake mot ryktene

Michael Owen slår tilbake mot ryktene om at han forlater Liverpool dersom klubben ikke kvalifiserer seg til Champions League.

Ryktene om at Michael Owen vil forlate Liverpool har økt i intensitet de siste ukene. Både Real Madrid og Barcelona skal ha signalisert sin interesse for 23-åringen med 53 landskamper for England.

- Jeg kommenterer vanligvis ikke rykter, men jeg vil at alle Liverpool-fans skal vite sannheten her, sier Owen, som har 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med Liverpool.

Stjernespissen er for tiden i forhandlinger om en forlengelse.

Uunngåelig
- Det var vel uunngåelig at oppmerksomheten ville bli rettet mot meg etter at Steven Gerrard skrev under sin kontrakt, poengterer Owen.

Owen, som fyller 24 i desember, mener uttalelsene stammer fra et gammelt intervju han ga for flere måneder siden, og understreker at sitatene hans er tatt ut av sammenhengen.

- Jeg mener at mine ambisjoner kan oppnås med Liverpool, og irriterer meg over at noen kan så tvil om min lojalitet til klubben etter 12 år her. Jeg har skrevet under på fem kontrakter med Liverpool, og hver gang har det skjedd på en rask og tilfredsstillende måte, sier Owen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere