RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen til United

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Manchester United bekrefter at spissen spiller for dem neste sesong.

Manchester United bekrefter fredag kveld at Michael Owen er klar for klubben. Den tidligere Newcastle-spissen har skrevet under på en toårskontrakt med Old Trafford-klubben.

Ryktene om at Owen skulle være aktuell for de regjerende Premier League-mesterne begynte å spinne torsdag kveld, og i løpet av fredagen ble overgangen sluttført.

– Dette er en utrolig mulighet for meg, og jeg skal ta fatt i utfordringen med begge hender, sier Owen til manutd.com.

– Verdensklasse spiss
Owen har tidligere spilt for Liverpool og Real Madrid, men har fått mye av karrieren ødelagt av skader. Han har også 40 mål på 89 landskamper for England.

– Michael er en verdensklasse spiss, som har bevist at han kan score mål på høyeste nivå. Det å komme til Manchester United, med de forventningene vi har til ham, er noe Michael kommer til å sette pris på, sier United-manager Sir Alex Ferguson.

– Vil takke Sir Alex
Owen kan avlsøre at beslutningen om hvilken klubb han skulle velge var lett da United kom på banen.

– Jeg hadde akkurat begynt samtaler med noen andre klubber, da Sir Alex ringte meg onsdag kveld. Han inviterte meg på frokost dagen etterpå, og sa at han ville signere meg. Jeg takket ja, uten så mye som et øyeblikks betenkningstid, forteller Owen.

– Jeg ser fram imot å bli en Manchester United-spiller, og jeg er heldig som allerede kjenner flere spillere her. Jeg gikk glipp av sesongoppkjøringen i fjor, så jeg er veldig fornøyd med at jeg starter på treningsfeltet fra dag en denne gangen, sier spissen.

– Jeg ønsker å takke Sir Alex for den tilliten han har vist meg, og jeg kan forsikre ham om at jeg skal betale tilbake dette med mål og gode prestasjoner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere