*Nettavisen* Sport.

Owen vil bli i Liverpool

Michael Owen slo denne helgen beina vekk under alle som mener han er på vei bort fra Anfield. - Alt ligger til rette for at jeg blir i Liverpool, konstaterte han.

12.01.04 10:33

Forutsetningen for å bli i Liverpool er ifølge Owen selv først og fremst at kontrakten er riktig - og da tenker han på det økonomiske mer enn det sportslige.

Familiemann
- Dette blir den viktigste kontrakten i min karriere, så den er nødt til å være riktig. Jeg har en familie å ta hånd om nå, sa Michael Owen ifølge Liverpools internettsider.

Han la til at han trives i klubben, både med tanke på lagkameratene og med støtteapparatet rundt.

- Alt ligger til rette for at jeg skal bli.

Comeback
24-åringen gjorde lørdag comeback etter flere uker på skadelisten, men følte seg litt rusten i Anfield-oppgjøret mot Aston Villa. Liverpool vant kampen 1-0 etter et selvmål.

- Jeg burde ha scoret et par mål. Jeg er skuffet over at jeg ikke traff mål ved et par anledninger, men det kommer etter hvert, sa han. Den største sjansen misbrukte han i første omgang, da han traff tverrliggeren for åpent mål fra to meters hold.

Michael Owen debuterte for Liverpool i mai 1997, og scoret Liverpools mål i 1-2-kampen mot Wimbledon. Et år senere ble han nasjonalhelt med storspill i VM, blant annet etter et fantastisk solomål mot Argentina. 24 år gammel står han nå med 24 landslagsmål på 53 landskamper for England.

Tror du Owen blir i Liverpool? Si din mening i kommentarfeltet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.