Gå til sidens hovedinnhold

Owen vil slå rekord

Michael Owen setter nye mål for seg selv.

28-åringen ser positivt på fremtiden og mener han har tiden foran seg på det engelske landslaget. Selv om har han har slitt med spilletid under England-manager Fabio Capello, sier han at han har alle muligheter for å kunne nå nye høyder på fotballbanen.

- På et personlig nivå er det to store mål jeg har for tiden. Om de er urealistiske eller ikke, vil tiden vise, sier superspissen til Sky Sports

Målene han sikter til er å nå 100 landskamper for engelskmennene. Så langt har han 89 kamper med flagget på brystet. Det andre er å slå scoringsrekorden på det engelske landslaget. Bobby Charlton topper denne listen med sine 49 mål, mens Owen allerede er oppe på 40.

- Man håper alltid at slike fantastiske rekorder kan bli en realitet. Jeg har alltid selvtillit nok til å prøve meg på sjanser når de skulle dukke opp, sier Newcastle-spilleren.

Owen har vært mer eller mindre fast på landslaget de siste ti årene, men påpeker at målformen må opprettholdes om han skal ha mulighet for å slå rekorden til Charlton:

- Fremtiden er umulig å forutse. Men om jeg holder meg skadefri og er i god form, har jeg i hvert fall de to viktigste ingrediensene for å lykkes.

Owen har vært plaget med virus den siste uka og er ikke med i troppen som møter Trinidad og Tobago i vennskapskamp søndag.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken