RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen vurderer å legge opp

Foto: Jon Super (PA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Michael Owen (30) innrømmer at han vurderer å gi seg som fotballspiller etter sesongen.

Den skadeforfulgte spissen fikk seg nok en smell på trening denne uka. Kontrakten med Manchester United går ut etter sesongen, og dersom den ikke blir forlenget innrømmer Michael Owen at han vil vurdere å legge opp.

- Jeg må innrømme at jeg gjerne vil fortsette i klubben, men du må spørre manageren om det er aktuelt. Jeg kan score på dette nivået i mange år til, men ønsker å være i en toppklubb som United, sier Owen i et intervju med The Guardian.

Vil ikke til småklubber
- Men jeg vet ikke om jeg ønsker å gå til dårligere klubber i Premier League. Ja, jeg kan score mål der også, men jeg vil trolig få færre målsjanser og mindre glede. Jeg tror rett og slett ikke spillestilen min passer i en klubb som ikke presterer, sier Owen.

- Jeg har spilt for toppklubber og jeg har spilt for klubber i motgang. Jeg vet godt hva jeg liker best. Når du spiller her, spiller du med kvalitet i alle ledd, fortsetter den tidligere Liverpool-, Real Madrid- og Newcastle-spilleren.

Han utelukker å spille i lavere divisjoner, som mange andre velger å gjøre på tampen av sin fotballkarriere.

30-åringen tar trener- og lederutdanning på si, og innrømmer at han gjerne vil fortsette med en jobb innenfor fotballen også etter spillerkarrieren.

Nok et skadefravær
Etter å ha vært på banen i seks av Uniteds kamper denne sesongen, går han igjen skadet. Denne gang er det hamstringen som plager ham.

- Jeg var skadefri store deler av fjorårssesongen, men ble skadd i ligacupfinalen. Jeg var på vei tilbake i god form i høst, så denne skaden føles som et kraftig ballespark, sier Owen.

Spissen har blitt linket til flere britiske klubber denne høsten, blant annet hevdes det at Aston Villa ønsker hans tjenester – spesielt dersom John Carew forsvinner i overgangsvinduet i januar.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere