RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen vurderer klubbskifte

Sist oppdatert:
Michael Owen vurderer å bytte klubb dersom Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League.

Liverpool-spissen har 18 måneder igjen av kontrakten sin, og han mener at klubben må forbedre seg dersom han skal forlenge kontrakten.

Vil nå lengst mulig
- I en ideell situasjon vil Liverpool gjøre det bra denne sesongen og kvalifisere seg til Champions League, sier han til BBC.

- Jeg ønsker virkelig å spille i Champions League. Det er noe vi må ta i betraktning, legger han til.

23-åringen, som er visekaptein på det engelske landslaget, mener han er moden for å spise kirsebær med de store.

- Jeg har aldri tvilt på mine evner. Jeg ønsker ikke å være en vanlig profesjonell. Jeg ønsker å nå lengst mulig, og for å gjøre det, må du spille mot de beste i verden.

Ikke til salgs
Liverpool-sjef Gerard Houllier sier at Owen ikke er til salgs, og insisterer på at de vil gjøre alt de kan for å beholde han på Anfield.

Men det spørs likevel om det beste er godt nok. For den raske spissen er blitt linket til både Real Madrid og Chelsea, og det har tydeligvis fått han på andre tanker.

- Det er umulig å si noe om min fremtid i Liverpool, sier Owen. - Vinner de ligaen hvert år, vil jeg ikke dra utenlands.

Liverpool har fått en litt kronglete start på sesongen og ligger foreløpig på åttende plass, 13 poeng bak Arsenal og fire bak den magiske fjerdeplassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere