RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På hue og ræva ut!

Sist oppdatert:
Andreas Høivold har skrevet sin kjipeste pokerblogg.

Las Vegas – 8. Juli 2007 – 23:00:

I dag var det hovedøvelsen i WSOP som skulle spilles for min del. Den startet for to dager siden, men grunnet mange deltakere så blir startfeltet delt opp i fire omganger. Innkjøp var $ 10.000 og vi startet med 20.000 chips.

Oppladningen var langt fra ideell! Jeg sov ikke et sekund i natt og var sliten og trøtt når jeg begynte. Jeg kom nesten en time for sent da jeg ville prøve å sove litt. Men John Blund måtte jeg se langt etter!

Det er ikke noe vits i å drøye dette! Dagen i dag var et mareritt i pokersammenheng! Jeg spilte i 6 timer uten å ha kort. Dessuten spilte jeg dårlig også! Møkkadag de luxe på jobben!

Det verste er at jeg ikke helt forsto hva som skjedde før det var over. Helt uten å ha fått spilt noe så var det slutt. Jeg spilte opp med mye hender som A-J, K-10 og 6-7 i samme farge, men traff bare halvveis hver gang. Da andre spillere enten traff bedre eller var mer villige til å satse alle chipsene så gikk det galt! Veldig galt! Jeg ble check-raiset flere ganger når jeg hadde middels eller ingen treff. Og da måtte jeg kaste. Bare en gang traff jeg en flopp virkelig godt. Det var da jeg callet med J-9 i spar og floppen kom 10-8-3 med to spar. Men det ble bare et bud og min høyning så var potten over.

Potten jeg røyk på var dårlig spilt og semitilt fra meg. Han som satt to plasser bak meg hadde høynet mine høyninger flere ganger og hadde mye chips. I hans storeblind hadde han rehøynet meg 3 ganger når jeg hadde høynet fra knappen. Når jeg nå hadde K-Q så prøvde jeg å gå over han igjen. Men selvsagt hadde han krutt da. Q-Q holdt til månen og jeg var ute! Jeg ønsket de andre lykke til og dro tilbake på hotellet. Jeg var, og er, deppa! Fy faen for noe dritt dette ble!

Jeg skrev tidligere at jeg skulle komme med en konklusjon etter dette WSOP. Den er som følger:

Det har vært veldig gøy å prøve å spille andre spill enn det vanlige Texas hold’em. Men jeg er ikke god nok i turneringssammenheng (kanskje ikke ellers heller?). Jeg kommer nok til å fokusere litt mer på Hold’em – no limit til neste år. Det kan bli andre øvelser, men de vil være i mindretall.

Årets WSOP har ikke vært noen skandale, men ei heller vært noen suksess. To pengeplasseringer er litt over middels, men under målet som var tre pengeplasseringer eller et finalebord. Akkurat nå er jeg veldig skuffet ...

Snart blir det ny runde med Ladbrokes Poker Million for meg. Da skal jeg vise at jeg fortsatt kan spille litt poker! Motstanderne skal bankes!

God sommer, alle sammen!

Andreas Høivold

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere