RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På plass i Aalesund

Foto: Pål Bakke
Sist oppdatert:
Hammarby-spilleren Jeffrey Aubynn signerte fredag ettermiddag en leieavtale med Aalesund ut sesongen.

- Jeg gleder meg veldig til å spille for AaFK. Alt ser bra ut her, en flott stadion og en trivelig by. Jeg gleder meg allerede til å flytte hit, sa Aubynn til Sunnmørsposten.

Aubynn regner med å flytte til Ålesund om en drøy uke.

- Har troen
Jeffrey Aubynn har et stort navn i svensk fotball, og sportslig utviklingsleder i Aalesund, Reidar Vågnes, har troen på at svensken kan bidra med mye til klubben.

- Vi har vært på jakt etter en spiller med offensiv styrke, og vi mener Jeffrey kan hjelpe oss. Han er kreativ, god med ballen og flink til å utfordre. Vi både håper og tror at han kan bidra til at vi holder oss i Tippeligaen, sier Vågnes til Nettavisen.

Kan oppholdet bli lenger enn ut året?

- Det er avhengig av hvordan det går, men hvis vi holder oss i øverste divisjon er det helt klart en intensjon om å fortsette samarbiedet.

Svenske medier mener å vite at 30-åringen koster Aalesund tre millioner kroner, men Vågnes ønsker ikke å si hvor mye spilleren koster klubben.

- Klassespiller
- Det er en prestasjonsrelatert avtale, og det kommer til å vente en bonus hvis vi holder oss i Tippeligaen. Vi får her en klassespiller, og da må man også regne med å betale for det, sier Vågnes.

- Dette er helt klart en avtale som vil øke sjansene våre for å holde oss i øverste divisjon. Begge parter er fornøyde med avtalen som er inngått, forteller Vågnes.

Aalesund ligger i skrivende stund på nest nederst i tabellen. Hva kan Jeffrey Aubynn gjøre for klubben? Ta diskusjonen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere