På tide med en seier, Bo?

Foto: hesteguiden.com

Det har vært litt stang ut for danske Bo Westergård på slutten, men i dag har vi god tro på at den langveisfarende gjesten sitter bak en lunsjvinner.

12.03.09 11:11

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Løpsreferent Ole Jonny Solberg må holde tunga rett i munn når han meddeler at 4 Ninotchkathequeen dundrer til tet i V5-finalen. Den svært lovende 4-årshoppa er i følge treneren som et lyn fra start, og i et løp uten de helt store stjernene mener vi vinnersjansene for vår banker skal være solide. Abracadabrant-datteren stiller med solide treningsrapporter i ryggen og vant to sprintløp som 3-åring på sterke 17-tider. Dersom Westergård-traveren leverer en prestasjon noe i nærheten av det - ja så er hun alene på målfotoet i dag.

Favoritt som innfrir?
I den andre avdelingen pådrar 3 Stensvik Faksa seg et relativt tungt favorittstempel, og fra en perfekt utgangsposisjon er det slett ikke utenkelig at Järvsöfaks-datteren bokfører sin tredje strake triumf. 4-årshoppa har avgjort forholdsvis sikkert ved sine to triumfer, og det har sett ut til å være mer å gå på. Vi lar Holtung-traveren få stå alene på det minste forslaget, mens vi på de større forslagene sikrer oss med to travere som trolig ikke er noe dårligere på kapasitet. Vi snakker da om duoen 9 Smedbalder og 10 Ølmer. Førstnevnte må ha vært syk sist, og Bokli Balder-sønnen som leverte flotte innsatser forut for den starten mot bedre hester bør vurderes tidlig. Sistnevnte innledet lovende, men Elding-sønnen rotet mye før pausen. Treneren hadde tidligere ambisjoner med denne hesten i V75-sammenheng, og med gode treningsrapporter i ryggen krysser vi tidlig.

Åpent
De tre øvrige avdelingene ser på forhånd ut til å kreve en del garderinger, og at vi får minst en smell i dagens rebus er vi rimelig sikre på. I V5-innledningen støter tolv formløse krabater sammen, men klart best på kapasitet er utvilsomt 12 T.J. Square. J.R. Broline-sønnen ble stort sett matchet i tøffe årgangsløp under hele fjoråret, og selv om sporet med fordel kunne vært bedre legger 5-åringen fort dette feltet på rygg som en foreløpig 18-prosenter i spillet. Vidåpent bak vår utgangshest, og vi garderer bredt på samtlige forslag.

Om formen er svak på hestene i V5-1 vet vi nesten ikke hva vi skal si om hestene i den tredje avdelingen. Ille til står nykommeren 8 Friendly Friend, men Credit Winner-datteren som ikke gjorde det så aller verst som 4-åring i Sverige bør uansett ha et bra bud på den gjeveste sjekken. Den av 2 Angelica Goal og 3 Hiline Komet som inntar føringen blir trolig den tøffeste i mot vår favoritt, og begge får en plass på de to minste forslagene.

Desto bedre kvalitet er det på hestene i V5-4 der en rekke lovende ungdommer setter hverandre i stevne. Gro A. Nordby har nesten for vane å vinne med hester som debuterer i hennes regi, og når hun nå sender svært kapable 4 Dolly D`Estino til start dreier det seg trolig om en topp vinnersjanse direkte. Super Arnie-datteren viste flotte ting ved en rekke anledninger under fjoråret, og tet fra start til mål er slett ikke noe usannsynlig scenario for den lovende 4-årshoppa. Bak vår favoritt er det jevnt, og vi krysser hele åtte hester på det største forslaget.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på 105 og 315 kroner.

På det største forslaget spiller vi et abc-system med en innleveringspris på 1110 kroner.

Systemet har vi fylt ut på fire bonger, og de kan kjøpes her.

Kjøp en bong og se løpene LIVE på NRK2 kl. 13.30-14.30!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag