RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På vei bort fra Sogndal

Foto: Foto: Scanpix
Rune Buer Johansen har vært blant Sogndals beste spillere denne sesongen. Midtbanespilleren er ikke fornøyd med kontraktsforslaget han har fått og kan nå være på vei bort.

Frem til Rune Buer Johansen ble skadet var Sogndal Tippeligaens nestbeste lag. Uten evighetsmaskinen på midtbanen har det blitt langt mellom trepoengerne for sogningene.

Neste år kan de risikere å måtte klare seg uten ham hele sesongen. 30-åringen er ikke fornøyd med kontraktsforslaget han fikk fra klubben og kan nå være på vei ut av stadionporten på Fosshaugane.

- Jeg føler at det tilbudet jeg fikk ikke er en belønning for det jeg har prestert i det hele tatt. Jeg synes det er viktig å føle seg verdsatt, sier han til Bergens Tidende.

Kontrakten hans går ut ved nyttår og han ser ikke bortfra at han spiller i en annen klubb neste sesong.

- Innerst inne har jeg ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre, men klart det er aktuelt å forlate Sogndal. Jeg har vært her i syv år og har lyst til å oppleve noe nytt. Det er kommet henvendelser fra svenske og danske klubber. Det hadde vært spennende å spille i et annet land med nye spillere rundt seg. Jeg føler at jeg er god nok til spille på et høyere nivå, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere