RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

På vei inn i Formel 1

Den russiske milliardæren Roman Abramovitsj har pumpet nærmere to milliarder kroner inn i Chelsea. Nå kan han også bli eier av et eget Formel 1-lag.

Russeren Roman Abramovitsj var totalt ukjent for de fleste for et halvt år siden. Men i løpet av sommeren har han kjøpt opp Chelsea og hentet en rekke verdensstjerner til klubben.

Oljemilliardæren har to store lidenskaper: Fotball og formel 1. Han har allerede oppfylt drømmen om å eie en fotballklubb, nå kan neste karrieresteg være sitt eget Formel 1-lag.

Minardi-teamet er Formel 1-sirkusets outsidere og team-sjef Paul Stoddart innrømmer at de trenger penger. Dersom Abramovitsj vil bruke en ny milliard, har han sitt eget team i verdens mest glamorøse idrett.

- Du kan kjøpe oss ut hvis du vil, oppfordrer Stoddart i The Sun.

"Tsaren av Stamford Bridge" som han nå kalles i England har allerede vist sin interesse for sporten overfor Minardi-sjefen.

- Jeg møtte Ambramovitsj under Europa Grand Prix og opplevde ham som en sjarmerende person. Han tilbrakte mye tid i garasjen vår og vi ordnet det slik at sønnen hans fikk sitte i cockpiten på bilen vår mens mekanikerne våre hadde et trenings pit-stop. Vi snakket om Formel 1 og det virket som han var oppriktig interessert i idretten, sier Stoddart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere