TYSKLAND - UNGARN 0-1:

Ungarn har vært en sensasjon i årets Nations League, og sto før kampen med syv poeng - etter å ha slått England to ganger og spilt uavgjort i det tidligere oppgjøret mot Tyskland.

Mot Tyskland viste de at de ikke hadde noen planer om å skru ned tempoet.

34 år gamle Ádám Szalai sendte Ungarn i føringen etter 18 minutter med en helt ellevill scoring. Spissen kom først på ballen ved første stolpe etter en corner, og brukte hælen til å sende ballen i en lekker bue, og inn i det lengste hjørnet.

– Det vil være en sensasjon av de helt sjeldne om Ungarn klarer å vinne nivå en, gruppe A, utbrøt Langli i pausen.

Ungarn klarte å holde tyskerne i sjakk, og vant til slutt kampen 1-0.

Det gjør at Ungarn fortsatt troner alene på toppen av tabellen, to poeng foran Italia, med én kamp igjen å spille. Det blir dermed en ren gruppefinale når Ungarn tar i mot Italia på Puskás Arena på mandag.

Les også: Solbakken med oppløftende Ødegaard-nytt

– Det er likblekt

ITALIA - ENGLAND 1-0:

Reprisen av fjorårets EM-finale kunne ha blitt en høydare av en fotballkamp, men endte i stedet opp med å bli en søvndyssende affære.

Begge lagene gikk ut i en fembackslinje, og vegret seg for å ta sjanser i det offensive spillet. Det resulterte i et sjansefattig oppgjør.

Etter 68 minutter var det et skadeskutt Italia som åpnet scoringsballet. Leonardo Bonucci slo en fantastisk langpasning opp til Giacomo Raspadori, som fikk vendt seg fri og bøyd ballen i det lengste hjørnet.

35 år gamle Bonucci ble rost opp i skyene av kommentatorene etter sin involvering.

– Det kommer etter et klassisk Bonucci-oppspill. Han er nesten som en quarterback bak i midtforsvaret, eksploderte TV 2s kommentator Morten Langli.

Til tross for at Bonucci ble hyllet, så slapp ikke engelskmennene unna kritikk.

– Det er likblekt. Det er skremmende at dette er laget som skal være blant favorittene i VM om noen måneder. Det er så langt unna VM-form som det er mulig å komme for England, kommenterte Simen Stamsø-Møller.

– Det er så fantasiløst. De er skremmende svake, la Langli til.

Resultatet gjør at England fortsatt står med kun to poeng etter fem kamper, og er nå sikret nedrykk til nivå B i neste års Nations League.

Les også: Drama etter Ruud-kampen: Mann stormet banen og tente på seg selv