Newcastle skal ha akseptert et bud på omlag 20 millioner pund for Yohan Cabaye, ifølge den engelske avisen The Guardian.

Franskmannen skal gjennomgå den medisinske testen i Paris tirsdag, og han er derfor ikke en del av Newcastle-troppen som gjester Alexander Tetteys Norwich i kveld.

Cabaye har foreløpig ikke snakket med den franske klubben om personlige betingelser, men det skal ikke by på store problemer, ifølge The Guardian.

Streiket
Den franske landslagsspilleren skal være svære fornøyd med å kunne ikle seg Paris St-Germain-drakten.

Han skal allerede tidlig i januar ha informert Alan Pardew om at han ønsker en overgang.

Det til tross for at han i august fridde til Newcastle-fansen, etter å ha streiket fordi han ikke fikk innvilget ønsket om å gå til Arsenal.

- Må erstattes
Cabaye har imidlertid aldri vært i bedre form for Newcastle, og han er derfor svært ettertraktet. Blant annet skal Manchester United ha fulgt nøye med på utviklingen hans.

Og Newcastle-manager Alan Pardew mener tapet av Cabaye er en stygg smell for et Newcastle, som denne sesongen har hatt en real oppsving sammenlignet med fjorårssesongen.

- Laget vårt er bygget opp rundt Yohan og han spiller en svært sentral rolle for oss. Vi er nødt til å få inn en ny spiller. Du er nødt til å erstatte en spiller av det kaliberet, sier Pardew ifølge The Guardian.

Ifølge de heteste ryktene, er Lyons Clement Grenier og Montpelliers Remy Cabella lansert som mulige erstattere for Cabaya.