*Nettavisen* Sport.

Pacquiao gir seg ikke – bokser igjen i mars

KLAR FOR NY KAMP: Manny Pacquiao. Foto: Gabriel Bouys (Getty Images)

Manny Pacquiao tapte «århundrets boksekamp» mot Floyd Mayweather, men filippineren gir seg ikke av den grunn.

I forbindelse med et besøk i New York, der han skulle få en pris, fortalte han journalistene at han hadde planlagt en ny kamp i mars neste år.

Etter at han tapte for Mayweather har han brukt det meste av tiden på å bli kvitt en skulderskade han pådro seg i superkampen.

– Skulderen min er 80-90 prosent bra, så jeg føler meg ganske sikker på at jeg kan startet med skikkelig trening i november eller desember. Det betyr at jeg vil være klar for en ny kamp tidlig på året neste år, sa Pacquiao til New York Daily News.

36-åringen har vært verdensmester i åtte forskjellige vektklasser og er uten tvil en av de største bokserne i sin tid, men karrieren går mot slutten. Han har tidligere sagt at han planlegger en siste kamp i løpet av det kommende året.

Men han har også uttrykt ønske om en returmatch mot Floyd Mayweather, for kampen mellom dem levde ikke opp til Pacquiaos forventninger. Men at det blir noen ny kamp er ikke så veldig trolig, for Mayweather som står med 49 seirer uten tap som profesjonell, sier at han er klar for å legge hanskene på hylla. Han står med like mange seirer og kamper som Rocky Marciano. Han trakk seg også tilbake og var ubeseiret på 49 kamper.

Kampen Pacquiao skal gå på vårparten neste år kan bli mot briten Amir Kahn. Filippineren har i alle fall uttrykt ønske om å møte ham, men foreløpig er ingenting avgjort. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.