RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Padle-Mira til VM-finale

TIL FINALE: Padleren Mira Veråas Larsen er med i VM.
TIL FINALE: Padleren Mira Veråas Larsen er med i VM. Foto: Erik Johansen (NTB scanpix)
Fikk en god start på mesterskapet.

Mira Verås Larsen fikk en god start på padle-VM i Russland torsdag, da hun skaffet seg plass i lørdagens A-finalen på K1 1000 meter.

Verås Larsen padlet et godt innledende heat og tok seg til semifinale med god kontroll.

- Hun padlet veldig bra i heatet, og så ut til å være en favorittene i kampen om finaleplass også, sier landslagssjef Jostein Langslet til NTB.

Men den kampen slapp Verås Larsen å kjempe. For da uværet kom inn over padlearenaen ble semifinalen fremskyndet med omtrent ti minutter. Det gjorde at den norske padleren ikke rakk start. I ettertid ble hun likevel gitt finaleplass på grunn av sin ranking. Lørdagens finale for kvinner på K1 1000 meter blir padlet med ti båter.

Også for den norske duoen Lars Magne Ullvang og Eivind Vold var torsdagen en god dag på vannet. De tok seg gjennom heat og semifinale til B-finale på K2 1000 meter, som også padles lørdag.

- Det var et løp absolutt over forventet. De var veldig nærme, kanskje bare en meter, å komme seg til en a-finale. Det var veldig bra, sier Langslet.

Også Jo Sondre Solhaug var i aksjon på K1 1000 meter torsdag. Han nådde ikke helt opp blant de beste og skal lørdag ut i C-finale. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere