RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Palace ned, Dowie blir

Sist oppdatert:
Iain Dowie er en av de mest ettertraktede managerne i England, men insisterer på at han ikke har tenkt seg noe annet sted etter nedrykket.

CHARLTON – CRYSTAL PALACE 2-2: Crystal Palace var bare ti minutter unna fornyet kontrakt da Jonathan Fortune brakte bortelaget alt annet enn hell og rikdom. Den tidligere Mansfield-spilleren hadde vært skyld i begge Palace-målene tidligere i kampen, men gjorde det godt igjen med en knallhard heading i kampens 82. minutt. Scoringen var nok til å sende bortelaget ned en divisjon, og dermed gikk kjapt ryktene om at både Iain Dowie og storscorer Andy Johnson var på vei bort.

- Hvorfor skulle vi være på vei bort?, spurte manageren etter kampen.

Og kunne berolige alle Palace-supporterne.

- Jeg har ikke tenkt meg noe sted, jeg er fortsatt manager her, og jeg har tenkt å få klubben tilbake til toppdivisjonen fort som fy.

Johnson blir!
Ei heller storscorer Andy Johnson er det noen grunn til å være bekymret for, mener Dowie.

- Han har kontrakt i fire eller fem sesonger til, og selv om han er en spilelr av ypperste Premier League-kaliber, så har han kontrakt med oss.

Det skal Palace-fansen være glade for. Den hardtskytende engelskmannen med den blanke issen kunne notere seg for sin 21. nettkjenning mot Charlton, og kun Thierry Henry har flere nettkjenninger denne sesongen. Selv om elleve av scoringene er kommet fra krittmerket, så er det likevel en utrolig prestasjon av en spiller på et nedrykkslag.

Sommeren vil vise om 24-åringen også vil skyte London-laget opp til nytt spill i Premier League. At alle vil krysse fingrene både for Johnson og Dowie er det svært liten tvil om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere