CRYSTAL PALACE - WOLVERHAMPTON 3-1:
WIGAN - NOTTS COUNTY 0-2:

Danny Butterfield ble den store helten da Championship-klubben Crystal Palace tok seg videre til femte runde i FA-cupen på bekostning av Premier League-klubben Wolverhampton tirsdag.

Høyrebacken som for tiden er omskolert til angrepsspiller scoret hattrick i løpet av bare seks minutter, etter å tidligere ha scoret kun syv mål på 252 opptredener for Palace.

30-åringens plutselige målfarlighet kan vise seg å bli gull verdt for klubben.

Tjener godt på avansement
Crystal Palace sliter voldsomt økonomisk og ble satt under administrasjon for ikke lenge siden. Samtidig ble klubben fratatt ti poeng, noe som gjør at laget ligger farlig nær nedrykksstreken i Championship.

Fortsetter laget å spille som mot Wolves blir neppe nedrykkingsspøkelset særlig faretruende, da er det verre med økonomien.

Men seieren i FA-cupen gir Crystal Palace 90.000 pund (drøye 800.000 kroner), i tillegg til 72.000 pund fordi oppgjøret ble sendt på tv, skriver BBC.

Avansementet er svært viktig ikke minst fordi klubben i neste runde mot Aston Villa vil motta 247.500 pund siden også den kampen vises direkte på tv 14. februar.

Sensasjon av Notts County
I den andre FA-cupkampen tirsdag kom en enda større bombe enn Crystal Palace' avansement.

Notts County spiller på fjerde nivå i England, men på bortebane mot Premier League-laget Wigan vant de 2-0.

I tillegg til målscorer Stephen Hunt ble Countys keeper Kasper Schmeichel den store helten. Han sto som sin far Peter i glansdagene og hadde en rekke praktredninger kampen gjennom.

Også for Notts County var det svært viktig økonomisk sett å ta seg videre i klubben, all den tid klubben sliter med stor gjeld.

- Dette var en veldig, veldig minneverdig kveld. Ikke bare for meg, men for spillerne, fansen og støtteapparatet, sier Countys manager Dave Kevan til BBC .

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!