RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Palle utestenges på livstid?

Foto: Scanpix
Mogens Palle risikerer å bli utestengt på livstid av bokseforbundet World Boxing Association (WBA) på grunn av påstander om bestikkelser.

Presidenten i WBA, Gilberto Mendoza, skal i følge nettsiden scandinavianboxingnews ha sagt til flere forskjellige medier at Palle lever farlig hvis det viser seg å være hold i beskyldningene mot ham.

Det er den amerikanske manageren Robert Mittleman som har innrømmet at Palle skal ha vært med på å fikse en av Brian Nielsens kamper. Mittleman påstår at Palle skal ha betalt Thomas "The Dog" Williams 270.000 kroner for å legge seg mot Nielsen 31. mars for fire år siden.

- Dersom Palle blir dømt for dette i retten, er han ferdig i WBA. Da kommer han helt sikkert til å bli utestengt på livstid, sier Mendoza. Han legger til at han har stor respekt for det arbeidet Palle har gjort for proffboksingen i mange år, men bestikkelser er så alvorlig at det må straffes hardt.

- Det har aldri tidligere vært problemer med Mogens Palle. Han har skjøttet sine forretninger på en veldig god måte, legger WBA-presidenten til.

Dersom det er hold i anklagene mot Palle, kan det får store konsekvenser også for Johnny Bredahl, den danske WBA-mesteren i bantamvekt. Bredahl selv har foreløpig ikke villet gi noen kommentarer til denne saken, og siste ord er helt sikkert ikke sagt.
(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere