RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pallen røk for Liv Grete

Sist oppdatert:
Liv Grete Poirée gikk en god siste sprint i karrieren, og det var ikke mye om å gjøre at hun havnet på pallen.

Liv Grete Poirée gikk ut allerede på startnummer 11, og hadde høy fart i sporet. Hun nøyde seg med en bom totalt, men det var ikke nok til en pallplass. Det var nemlig en vanvittig jevn sprint. Bare 14 sekunder skilte de sju beste.

Fornøyd
- Jeg er fornøyd med løpet mitt i dag. Jeg var spent på hvordan formen var, og var litt preget på slutten, men jeg tror jeg kommer til å bli bedre og bedre på de to neste løpene, sa hun til NRK etter løpet.

Poirée endte til slutt på en 5. plass. Hun var 11 sekunder bak Martina Glagow, som skjøt fullt på begge skytinger. Liv Grete hadde bare sju sekunder opp til en pallplass.

Sprinten var Liv Gretes aller siste i karrieren. Poirée har vunnet 22 verdenscuprenn, og hun har også sju VM-gull å se tilbake på. I OL-sammenheng er det blitt to sølvmedaljer.

- Jeg tenkte egentlig ikke så mye før løpet. Jeg bare bestemte meg for å gå, og så fikk jeg se hvor bra det ble. Jeg er bra fornøyd i dag, sa hun.

Bra av Berger
Tora Berger gikk nok et godt løp, og ble nest best av våre på en 16. plass. Linda Tjørhom havnet på plassen bak

Det skal også gås jaktstart lørdag og fellesstart dagen etter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere