RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pallsjanse for Tande

Foto: Scanpix
Petter Tande har god mulighet til å gå seg opp på palleni kombinertrennet i Schonach. Han ligger på delt 8. plass etter hopprennet. Håvard Klemetsen er beste nordmann halvveis.

Tande lå oppe på fjerdeplass etter første omgang, men sviktet litt i andre omgang. Dermed ble han passert av blant annet Klemetsen.

Petter går ut 1,14 bak ledende Todd Lodwick, USA - samtidig med storfavoritten Hannu Manninen, Finland.

Klemetsen endte på femteplass og går ut 24 sekunder bak amerikaneren. Normalt har ikek finnmarkingen sin styrke i sporet, men han kan sikre seg en god plassering.

Petter Tande har gode sjanser til å gå seg opp på pallen. Det er ikke noe å gjøre med Hannu Manninen i sporet. Det er også svært tvilsomt om han kan hente inn Lodwick. Men det er veldig bløtt i snøen i den tyske kombinertmetropolen. Og det er forhold nordmennene liker veldig godt.

Hjemmefavoritt Ronny Ackermann sviktet totalt i begge hoppene, og havnet fjerdesist - 5.32 bak teten. Det spørs vel om han stiller til start i langrennet.

Følg langrennet direkte her fra klokken 13.25.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere