Pangstart for Gera

Zoltan Gera fikk en pangstart mot Tottenham

Zoltan Gera fikk en pangstart mot Tottenham Foto: Scanpix

Ungarns landslagsstjerne Zoltan Gera fikk en pangstart på Premier League-karrieren da han rystet Tottenham med en scoring etter bare tre minutter.

25.08.04 23:20

WEST BROMWICH ALBION - TOTTENHAM 1-1: Zoltan Gera kom til West Bromwich fra Ferencvaros for 20 millioner kroner i sommer, men har startet på benken i de første oppgjørene i år.

Mot Tottenham fikk han endelig prøve seg fra start på bekostning av Bernt Haas, og han brukte ikke lang tid på å markere seg. Ungareren mottok en lang ball fra Ricardo Scimeca i det tredje minutt, og satte ballen velplassert bak Tottenham-keeper Paul Robinson fra femten meter.

I storform
Forrige uke scoret Gera to mål da Ungarn senket det skotske landslaget i Glasgow. Mot Tottenham bekreftet han at han er i storform, selv om det ikke holdt til seier for hjemmelaget.

Tottenham overtok trøkket i kampen litt ut i omgangen, og da Jermain Defoe satte et skudd mellom bena på Thomas Gaardsoe og i nettet var det fullt fortjent. 2. omgangen ble en begivenhetsløs affære, og West Bromwich ser ut til å ha spesialisert seg på 1-1-kamper. Dette var deres tredje på rad.

Defoe overbeviste
For Tottenham rakk Jermain Defoe å overbevise Sven Göran Eriksson om at han er en mann å regne med når han tar ut troppene til kampene mot Østerrike og Polen i helgen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.