Gå til sidens hovedinnhold

Pangstart for ny arena

New York (NTB-AFP): Det første store proffboksestevnet i Brooklyn siden 1931 ga New York-bydelens nye idrettsarena en pangstart lørdag.

- Dette er utrolig. Det er en milepæl i Brooklyns historie og utvikling, sa tidligere tungvektsmester Mike Tyson. Han er født i Brooklyn og fikk stående applaus da han ble presentert.

Ubeseirede Danny Garcia stoppet Erik Morales i 4. runde i hovedkampen. Dermed forsvarte han både WBA- og WBC-tittelen i lett weltervekt.

- Han er en lur veteran. Jeg ville legge litt ekstra i kraftslagene. Jeg trodde jeg ville bli nødt til å gå tiden ut, men jeg er glad for at jeg avgjorde tidlig, sa Garcia etter sin 25. strake seier.

Kampen var i fare da Morales nylig testet positivt på steroiden clenbuterol. Han skyldte på forurenset mat hjemme i Mexico, der flere idrettsfolk er blitt trodd på at de uforvarende har fått i seg ulovlige stoffer.

Hjemmefavoritten Paulie Malignaggi vant med dommerstemmene 2-1 over mexicanske Pablo Cesar Cano i det som skulle vært en WBA-tittelkamp i weltervekt. Tittelen til Malignaggi sto ikke på spill fordi Cano ikke greide vekten. (©NTB)

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen