RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pangstart for Thoresens klubb

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Og nordmannen var som vanlig sentral.

BARS KAZAN -
SALAVAT JULAJEV 2-3:

Mens lillebror Steffen Thoresen har stjålet mye oppmerksomhet hjemme i Norge for sitt angrep på Eerikki Kuivo tirsdag kveld, fortsetter storebror Patrick Thoresen sitt storspill i KHL.

KHL-ligaen er nå inne i sluttspillfasen og nordmannens klubb møter AK Bars Kazan i semifinalen i sin avdeling, etter lett å ha tatt seg av Sibir med 4-0 i kamper i kvartfinalen.

Onsdag var Thoresen i aksjon i den første semifinalekampen, og som så mange ganger før spilte den tidligere NHL-proffen en viktig rolle for Salavat Julajev.

Selv om Bars tok ledelsen i første periode ved Danis Zarijpov, var Thoresen nest sist på pucken da Igor Grigorenko satte inn utligningsmålet i andre periode.

Og like etter sørget Miroslav Blatak for at nordmannens klubb kunne gå til den andre pausen i tet, da han satte inn 2-1 til gjestene.

I sluttperioden utlignet Bars Kazan igjen, og dermed gikk kampen til forlengelse.

Der avgjorde Vladimir Antipov for Thoresens klubb, som dermed har fått en pangstart på semifinalen i den østre avdelingen.

Thoresen har så langt vartet opp med sju assists i KHL-sluttspillet, og det holder til en 13.-plass i poengligaen. Beste Salavat-spiller er Alexander Radulov med to mål og sju assists.

Nordmannen fikk totalt 18 minutter og tre sekunder på isen.

Neste oppgjør i best-av-sju-serien spilles 11. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere