RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pappa veddet på Liverpool-keeper

Sist oppdatert:
Chris Kirklands pappa har enorm tro på sønnen sin. – Da jeg var 10 år, veddet han på at jeg skulle spille for England, sier Kirkland. Nå er han i landslagstroppen – og pappa kan tjene mye penger.

Det er på Liverpools hjemmeside at Kirkland forteller den morsomme historien.

Stor tro

- Pappa har alltid hatt stor tro på meg, selv når jeg var en liten guttunge. Da jeg var 10-11 år gammel, veddet han hos en bookmaker at jeg skulle spille for England en dag. Han fikk en odds på 100-1. Sammen med ni venner satt han tilsammen 1000 pund. Det betyr at de kan vinne masse penger hvis jeg får min debut, sier Kirkland, som er i troppen som møter Kroatia onsdag.

Spiller han, får de ti vennene utbetalt over en million kroner. Det skulle bli drøye 100.000 til hver av dem – godt betalt for å tro på den lille guttungen for noen år siden.

Skadet

Kirkland pådro seg en alvorlig kneskade mot Crystal Palace for bare sju måneder siden, og var overrasket over å få landslagsinnkalling allerede nå.

- Jeg håper virkelig jeg får spille og vise pappa at han gjorde rett i å tro på meg. Det ville vært fantastisk for oss begge. Jeg er sikker på at han vil feire det helt vilt hvis jeg kommer på banen, sier Kirkland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere