Parker viste seg fram

Foto: Neil Munns (AP/Scanpix)

Scott Parker (23) viste seg fram for sine nye lagkamerater onsdag. Nyervervelsen banket inn et mål og var svært sentral da Chelsea tok tre nye poeng.

12.02.04 10:46

PORTSMOUTH - CHELSEA 0-2: Scott Parker, som nylig kom fra Charlton for 100 millioner kroner, tok plass på høyrekanten på midtbanen og var like ruvende som han var hos londonkollega Charlton tidligere i sesongen. Etter 19 minutter smalt det. Samspillet med Adrian Mutu var flott og fra fem meters hold beinet Parker ballen opp i nettaket til 1-0.

Falt av

Anført av Parker og Mutu dominerte Chelsea det første kvarteret, men så kom Portsmouth med for alvor. Først holdt Chelsea-keeper Neil Sulllivan på å gjøre det helt store ved et tilbakespill, deretter skjøt Nigel Quashie like utenfor, før Patrik Berger traff stolpen på et langskudd.

Da lagene gikk til pause skal Chelseas stjernespekkede mannskap være fornøyde med at de fremdeles var i ledelsen. Men etter pausen våknet "Chelski" igjen og viste at det er forskjell på topp og bunn. For ikke å si fattig og rik.

Crespo tilbake

Portsmouth var på noen farlige visitter etter hvilen også, men det var alltid mer trøkk de gangene bortelaget var i angrep. I 2. omgang kom også argentinske Hernan Crespo innpå, tilbake på banen etter seks uker ute med skade.

Han viste seg fram med en gang: Først ville han ha straffe etter at han ble klippet ned på vei igjennom, men i stedet fikk han gult kort. Men like etter var han på rett plass da Jimmy Floyd Hasselbaink traff tverrliggeren og Crespo elegant brystet ballen i mål.

I det 73. minutt ble en sliten, men fornøyd Scott Parker byttet ut med Joe Cole. Da fikk parker klapp på ryggen av manager Claudio Ranieri, som hadde all grunn til å være fornøyd med sin siste investering.

Og nå er også Chelsea med å slåss om 2. plassen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.