RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Parr klar for engelsk fotball

Foto: Thomas Winje/Scanpix
Sist oppdatert:
Blir lagkamerat med Steffen Iversen i Crystal Palace.

Aalesunds venstreback Jonathan Parr er klar for Crystal Palace, melder TV 2 Sporten lørdag kveld.

Ifølge Aalesunds klubbdirektør Henrik Hoff gjenstår det bare formaliteter før overgangen er et faktum, og de to klubbene skal være enige om en overgangssum for 22-åringen.

- Vi er blitt enige med Crystal Palace om en overgang på Jonathan Parr. Han drar over til England rett over helgen for å gjennomføre den medisinske testen, sier Hoff til TV2 Sporten.

Klubbdirektøren vil ikke ut med hvor mye penger Aalesund mottar for venstrebacken, men mener det er bra for Aalesund å få noe igjen for en spiller som har fem måneder igjen av kontrakten.

Jonathan Parr har tidligere signalisert at han ønsker å prøve seg i en utenlandsk klubb, og Aalesund har allerede hentet inn Sarpsborgs Jo Nymo Matland som erstatter for landslagsspilleren.

I Crystal Palace blir Parr lagkamerat med Steffen Iversen, som signerte for Championship-klubben i januar i år.

Crystal Palace endte på 20.-plass i den nest høyeste divisjonen i England sist sesong, og unngikk med nød og neppe nedrykk til League One.

Jonathan Parr blir værende i Norge i helgen for å spille for Aalesund når laget gjester Viking i Stavanger på søndag, før han reiser til London for å gjennomføre den medisinske testen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere