*Nettavisen* Sport.

Parr klar for engelsk fotball

Foto: Thomas Winje/Scanpix

Blir lagkamerat med Steffen Iversen i Crystal Palace.

16.07.11 21:00

Aalesunds venstreback Jonathan Parr er klar for Crystal Palace, melder TV 2 Sporten lørdag kveld.

Ifølge Aalesunds klubbdirektør Henrik Hoff gjenstår det bare formaliteter før overgangen er et faktum, og de to klubbene skal være enige om en overgangssum for 22-åringen.

- Vi er blitt enige med Crystal Palace om en overgang på Jonathan Parr. Han drar over til England rett over helgen for å gjennomføre den medisinske testen, sier Hoff til TV2 Sporten.

Klubbdirektøren vil ikke ut med hvor mye penger Aalesund mottar for venstrebacken, men mener det er bra for Aalesund å få noe igjen for en spiller som har fem måneder igjen av kontrakten.

Jonathan Parr har tidligere signalisert at han ønsker å prøve seg i en utenlandsk klubb, og Aalesund har allerede hentet inn Sarpsborgs Jo Nymo Matland som erstatter for landslagsspilleren.

I Crystal Palace blir Parr lagkamerat med Steffen Iversen, som signerte for Championship-klubben i januar i år.

Crystal Palace endte på 20.-plass i den nest høyeste divisjonen i England sist sesong, og unngikk med nød og neppe nedrykk til League One.

Jonathan Parr blir værende i Norge i helgen for å spille for Aalesund når laget gjester Viking i Stavanger på søndag, før han reiser til London for å gjennomføre den medisinske testen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag